Consultare plan

Planul de management pentru situl Natura 2000 ROSCI0283 Cheile Doftanei este elaborat in cadrul proiectului cu finantare europeana ”Plan de management pentru situl ROSCI0283 Cheile Doftanei” cod SMIS 101987, prin Programul Operațional Infrastructura Mare – Axa 4. Planul de management reprezinta documentul programatic dupa care vor fi orientate eforturile de conservare a celor 6 specii de animale si 10 habitate (asociatii vegetale). Planul de management identifica atat masurile necesare pentru conservarea speciilor si habitatelor de interes european pentru care a fost desemnat situl, cat si nevoile de dezvoltare ale comunitatilor locale.

51 Downloads
40 Downloads

Chestionar online de consultare publica

Planul de management pentru situl Natura 2000 ROSCI0283 Cheile Doftanei este elaborat în cadrul proiectului cu finanțare europeană ”Plan de management pentru situl ROSCI0283 Cheile Doftanei” cod SMIS 101987, prin Programul Operațional Infrastructura Mare – Axa 4. Planul de management reprezintă documentul programatic după care vor fi orientate eforturile de conservare a celor 6 specii de animale și 10 habitate (asociații vegetale). Planul de management identifică atât măsurile necesare pentru conservarea speciilor și habitatelor de interes european pentru care a fost desemnat situl, cât și nevoile de dezvoltare ale comunităților locale.

Vă rugăm să aveți amabilitatea de a completa acest chestionar (durează în jur de 5 minute). Consultarea factorilor interesați este o parte foarte importantă a procesului de realizare a oricărui document programatic.


Completeaza chestionarul

 

Va multumim !

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support