Ateliere de Origami – modele specii – Brebu

Realizarea a 50 de seturi de cate 6 obiecte origami (reprezentand speciile Natura 2000 pentru care a fost desemnat situl ROSCI0283 Cheile Doftanei – Ursus arctos, Lutra lutra, Emys orbicularis, Bombina variegata, Triturus cristatus, Morimus funereus) a contribuit la cresterea nivelului de constientizare a elevilor in privinta importantei sitului ROSCI0283 Cheile Doftanei si a speciilor Natura 2000 pentru care a fost desemnat.

Figurinele au fost realizate prin tehnica origami, folosind hârtie tip origami (21 cm x 21 cm), punand la dispozitia elevilor schite de lucru si videoproiectii si demonstrand practic pasii de lucru tuturor elevilor.

Activitatea s-a desfasurat sub directa indrumare a expertului informare-consultare Dorin Alexandru Pop si cu ajutorul dnei prof. Elena Mihaela Stoica, in calitate de cadru didactic coordonator, precum si a altor cadre didactice din unitatea de invatamant.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support