Ateliere de Origami – diorame habitate – Brebu

Realizarea a 50 de seturi de cate 2 diorame origami cu adaos de sarma si hartie decupata, reprezentand habitate Natura 2000 pentru care a fost desemnat situl ROSCI0283 Cheile Doftanei (91V0 Paduri dacice de fag si 6430 Comunitati de liziera cu vegetatie inalta higrofila de la nivelul campiilor pana la cel montan si alpin) a contribuit la cresterea nivelului de constientizare a elevilor in privinta importantei sitului si a habitatelor Natura 2000 91V0 Paduri dacice de fag si 6430 Comunitati de liziera cu vegetatie inalta higrofila de la nivelul campiilor pana la cel montan si alpin .

Dioramele au fost realizate prin tehnica origami, folosind hartie tip origami (21 cm x 21 cm), sarma, placi de polistiren (asigurate de unitatea de invatamant), punand la dispozitia elevilor schite de lucru, videoproiectii si demonstrand practic pasii de lucru tuturor elevilor.

Activitatea s-a desfasurat sub directa indrumare a expertului informare-consultare Dorin Alexandru Pop si cu ajutorul dnei dir. adj. prof. Elena Mihaela Stoica, in calitate de cadru didactic coordonator, precum si a altor cadre didactice din unitatea de invatamant.

Cele mai reusite diorame au fost prezentate in cadrul expozitiei de origami, care a incheiat activitatea atelierelor de origami.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support